695 Self-Cleaning

20 Års Jubileum

Hydropool firar 20 år i Sverige!

I år är det 20 år sedan vår absolut första kund här i Sverige lyfte locket till sitt rykande nya spabad till sin förtjusning insåg att temperaturen äntligen uppnått 40 grader. 40 grader är nämligen den magiska temperaturen då man vid årets kallare månader som alldra bäst avnjuter ett dopp i sitt Spabad. En tämligen förväntansfull kund kunde nu glida ner i sitt nya spabad och genomföra det första doppet någonsin i Hydropool Sveriges historia.

Det som började med en liten butik i Örby, Stockholm, har idag växt till hela 7st renodlade Hydropoolbutiker samt 6st återförsäljare runt om i Sverige. Vi vill tro att denna framgång inte enbart beror på en fantastisk produkt utan att det är en kombination utav engagerade och kunnig personal tillsammans med våra näst intill magiska spabad och swimspa. 

Som en av Sveriges absolut första aktörer med att sälja just Spabad & Swimspa kan vi nu 20år senare bara tacka för den otroliga resa vi gjort tillsammans med våra kunder, nya som gamla. Vi ser nu fram mot 20 nya år på den svenska marknaden!

Självklart vill vi också fira detta med er, så håll utkik på hemsidan för aktuella kampanjer under året.