På besök hos Kjell och Ingegerd

Från början letade Kjell Rask efter en vanlig pool till sin vackra, lummiga villatomt några mil söder om Stockholm. Men efter att ha bott en tid i USA, där Kjell sett pooler som hade en smartare lösning än de traditionella, startade han sin jakt…

För fjorton år sedan besökte Kjell och hans fru Ingegerd Hydropoolbutiken i Haninge. Äntligen fann de vad Kjell hade letat efter, ett swimspa. Kjell fascinerades av möjligheten att kunna simma mot jetströmmen i swimspat.
Ett swimspa fungerar ungefär som ett
spabad men har storleken av en pool,
förklarar Kjell.

— Det är skönt att det är rymligt. Man kan flyta runt och ta några simtag utan problem.

En stor fördel menar Kjell är att man kan bada året runt, även mitt i vintern.

— I början badade vi nästan varje dag nu efter fjorton år är det nog två gånger i veckan i alla fall. Barnbarnen älskar poolen likaså deras föräldrar.

— Det som imponerar på mig är att jag inte har haft några problem med badet, det har fungerat utmärkt. Vi har bytt locket en gång men det står ju att livslängden är sju år, så det tycker jag inte är någon stor sak. Swimspat är också lätt att rengöra. En tablett i veckan har funkat fint för oss.

Titt som tätt har vi vänner som kommer hit och besöker oss då brukar vi inleda kvällen med lite badparty med vin och pilsner i poolen. Det brukar verkligen uppskattas av våra gäster, berättar Kjell.

— Jag kan absolut rekommendera Hydropools swimspa! Poolen har givit oss extra livskvalité i fjorton år och fler år blir det!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest