Intervju med mäklaren Sofia Branting

Vart jobbar du? Jag är fastighetsmäklare och franchisetagare på MOHV i Haninge

Hur länge har du varit mäklare? I 12 år

Vad är senaste på bostadsmarknaden? Det senaste är att marknaden just nu är väldigt ojämn. Det kan fortfarande gå mycket bra vid en försäljning men det är i regel mycket längre försäljningstider och det krävs otroligt mycket mer engagemang från den enskilde mäklaren – säljande och tydliga presentationer samt att mäkla på riktigt! Vi pusslar helt enkelt.
 
Har du sålt många bostäder med pooler, swimspa eller spabad? Ja, det har blivit en hel del under åren.

Skulle du säga att en sådan produkt höjer värdet på bostaden? Absolut!
 
Vad är mest eftertraktat idag hos dina spekulanter enligt din mening, swimspa, spabad eller swimmingpool? Jag skulle säga ett spabad – det är lättskött, har hög mysfaktor och kan användas under årets alla årstider! Det är ju speciellt mysigt vintertid!

Spelar varumärket någon roll? Ja kunder har absolut koll på kvalitet och mindre bra kvalitet.

Har du själv pool/spabad/swimspa? I mitt nyligen sålda hus hade vi det.

Skulle du säga att det är en bra investering? Ja, det tycker jag absolut. Både för att vi själva har använt det mycket men även som ett försäljningsargument! Det skapar ju en ”lyxkänsla” i boendet med det där lilla extra!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest