– Vi firade tolvslaget på nyårsafton med poolparty!

Strax utanför Norrköping bor familjen Zetterström i sin exklusiva villa. Pappa Mats arbetar med att sälja fantastiska hus och menar att det är helheten som gör ett hus till ett hem.

— Jag ställde ut på Bomässan och såg Hydropools monter. Jag hade
hört talas om swimspa innan och gillade tanken att säsongen blir så mycket längre än med en vanlig pool. Det är en god investering!

Trots att det är ett swimspa håller fortfarande spadelen en hög standard. Komforten, kvalitén och massagen imponerar, menar Mats.

— Vi köpte badet 2017 och badar fortfarande tre gånger i veckan. Vi vuxna tränar och simmar en hel del medan barnen leker och sitter i relaxdelen.

Familjen tycker om att bjuda in vänner på poolparty. Grill, bad och lek är ett lyckat koncept!

— Vi firade tolvslaget på nyårsafton då hade vi en temperatur på 38.5°C i hela poolen. Det var en härlig upplevelse att se fyrverkerierna och skåla in det nya året.

Servicen är en viktig del när man investerar i en pool. Allt ska bara fungera.

— Jag kan absolut rekommendera Hydropools swimspa! Om det har varit något som vi behövt hjälp med så har Samir (butikschef i Norrköping) alltid ställt upp. Han är verkligen en klippa, det han säger det gör han. Jag har ett stort förtroende för Hydropool.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest