Par i spabad

Checklista Serenity

OBS! Läs igenom manualen innan du startar igång ditt spabad. • Kontrollera att inga anslutningar är öppna innanför serviceluckan • Fyll vatten i ditt spabad (fyll i breddavlopp) • Kontrollera att de vita flödeskranarna för vattentillströmning mot pumpar och värmare är utdragna. • Slå på elen till ditt spabad (spabadet kör en uppstart och funktionstest ca 5 min) • Ställ in tiden i ditt spabad • Programmera ev. reningscykler om så önskas (standardinställningar finns). Vart fyller jag på vatten? -Vatten fyller du i filterröret. Detta kan du göra med både varmt och kallt vatten. Undvik en vattentemperaturer på under 7°C och över 40°C. Vilken temperatur ska jag ha i mitt spabad? -Sommartid är 37,5°C – 38°C ofta en behaglig temperatur om du vill ta en varmt dopp på kvällen. Vintertid rekommenderas 39°C – 40°C. Vilken är den lägsta temperatur jag kan programmera i mitt spabad? -Den lägsta temperaturen du kan ställa in spabadet på är 21°C. Vilken är den högsta temperaturen jag kan programmera i mitt spabad? -Den högsta temperaturen du kan ställa in ditt spabad på är 40°C. Temperaturer över 40°C är inte bra att bada i.

OBS! Läs igenom manualen innan du startar igång ditt spabad.


Kontrollera att inga anslutningar är öppna innanför serviceluckan

Fyll vatten i ditt spabad (fyll i breddavlopp)

Kontrollera att de vita flödeskranarna för vattentillströmning mot pumpar och värmare är utdragna.

Slå på elen till ditt spabad (spabadet kör en uppstart och funktionstest ca 5 min)

Ställ in tiden i ditt spabad

Programmera ev. reningscykler om så önskas (standardinställningar finns).


Vart fyller jag på vatten?

-Vatten fyller du i filterröret. Detta kan du göra med både varmt och kallt vatten. Undvik en vattentemperaturer på under 7°C och över 40°C. 


Vilken temperatur ska jag ha i mitt spabad?

-Sommartid är 37,5°C – 38°C ofta en behaglig temperatur om du vill ta en varmt dopp på kvällen. Vintertid rekommenderas 39°C – 40°C.


Vilken är den lägsta temperatur jag kan programmera i mitt spabad?

-Den lägsta temperaturen du kan ställa in spabadet på är 21°C.


Vilken är den högsta temperaturen jag kan programmera i mitt spabad?

-Den högsta temperaturen du kan ställa in ditt spabad på är 40°C. Temperaturer över 40°C är inte bra att bada i.