Par i spabad

Spabad Stockholm

Stockholms bästa spabad finns hos oss på Hydropool. Vi har tre olika butiker i Stockholmsområdet, en i Haninge, en i Kungsängen och en i Infracity/Upplands Väsby. Vi har flera olika modeller av spabad, bland annat vår unika självrengörande modell Self-Cleaning. Förutom spabad har vi också swimspa, en kombination av spabad och pool.

Vi hjälper dig hitta rätt spabad i Stockholm

När du bestämt dig för att köpa spabad finns det många saker att tänka på. I vilka miljöer kommer badet vara i, hur många personer ska få plats, ska det vara nedsänkt eller stå uppe på altanen? Olika spabad passar bra till olika saker, så det kan vara svårt att veta vilken som passar bäst. I våra butiker i Stockholm jobbar experter på spabad och swimspa, som kan svara på alla dina frågor. Kom in till oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt!

Har du upptäckt swimspa?

Ett lite nyare tillskott på marknaden är swimspa. Ett swimspa är som en blandning mellan en pool och spabad, där ena änden har ett spabad och andra delen en lite mindre pool. I pooldelen kan man sätta på strömmande vatten som ett motsånd, så att du kan simma. Styrkan kan ändras för att passa olika nivåer, så att det kan passa både för hobbysimmaren såväl den som tränar på elitnivå. 

Letar du efter swimspa i Stockholm är det Hydropool du ska vända dig till. Vi hjälper dig att hitta rätt modell och storlek som passar för dig. 

Visa endast:

Hydropool Haninge

Gamla Nynäsvägen 3C
136 47 Haninge
08-519 422 30
Visa på karta
Facebook

Hydropool Infracity

Stockholmsvägen 35-37
194 61 Upplands väsby
08-35 25 95
Visa på karta
Facebook

Hydropool Kungsängen

Mätarvägen 5
196 37 Kungsängen
08-581 666 33
Visa på karta
Facebook

Hydropool Täby

Leverantörsvägen 6
187 66 Täby
08-14 66 40
Visa på karta
Facebook