Två personer i ett spabad

Om Hydropool

Hydropool har funnits i Sverige sedan 1997 och var en av de första aktörerna på den svenska marknaden med att sälja just spabad.

Hydropool Hottubs

Hydropool har sitt ursprung från år 1970. Det hela började i Nordamerika och Hydropool var från början ett kommersiellt poolföretag men övergick sedan år 1978 till att bli en av Kanadas första återförsäljare av spabad. Till en början köpte Hydropool in kar till sina spabad från en lokal tillverkare och satte sedan samman slutprodukten i Hydropools lokaler.

År 1980 började Hydropool tillverka egna spabad i fabriken i Toronto, Kanada. Spabaden tillverkades förhand av skickliga konstruktörer. Detta var början på en framgångssaga. Ryktet om Hydropools produkter och dess kvalitet spreds världen över. Hydropools unika och patenterade Self-Cleaning teknik är än idag världsledande i branschen.

År 1997 förvärvade Hydropool en swimspatillverkare från Indiana och försäljningen av swimspa drog igång. 

Hydropools produkter säljs nu av mer än 250 återförsäljare i över 40 länder runt om i världen. Hydropools framgång kommer från att leverera en produkt av högsta kvalitet som fortsätter att överträffa konsumenternas förväntningar.