Om Hydropool

Hydropool

Hydropool grundades år 1970 i Toronto, Kanada och var en av de första aktörerna på marknaden med både spabad och swimspa. Vi har sålt och levererat kvalitetsbad på den svenska marknaden sedan 1997 och idag är Hydropool en av de största aktörerna i Sverige inom segmentet premiumbad.

Hydropools bad tillverkas i Nordamerika vilket innebär att de är gjorda för att tåla hårda vintrar, något som passar det svenska klimatet.

Hydropools produkter säljs i över 40 länder världen över hos fler än 250 återförsäljare. Med ett internationellt varumärke i ryggen kan du som kund luta dig tillbaka och låta massagen göra jobbet. I våra butiker träffar du utbildad och kompetent personal som finns till för att hjälpa just dig.

Välkommen att besöka någon av våra butiker!

Patric Ljung

VD Hydropool Sverige

 

Vår vision

Vi vill på ett sätt som kräver minimalt engagemang från dig som kund kunna erbjuda dig ett avbrott i vardagen i form av avkoppling och njutning med dina nära och kära.

Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är 3 ord som präglar vår verksamhet. Hos oss kommer du som kund i första hand och vi värdesätter långsiktiga kundrelationer.