Par i spabad

Serenity 500

Årets nyhet - Ett spabad som alltid är prispressat!

Serenity 500 är ett spabad med året runt funktion med anpassad komfort för avslappning. Vissa av våra bad är tillverkade med avancerade extrafunktioner. Serenity fokuserar istället på lika hållbara material med förenklat utförande, detta för att kunna hålla en pressad prisbild. Vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden. Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad. När det kommer till en härlig upplevelse så finns det inget att tumma på. Spabadet har 20 rostfria massagemunstycken med plats för minst 5 personer. Fem platser varav en liggplats. Perfekt storlek för barnfamiljen eller när barnbarnen kommer på besök.

Pris: 49 900:-

Antal platser: 5 st
Liggplatser: 1 st
Mått: 202 x 191 cm
Vattenvolym: 1152 liter
Torrvikt: 244 kg
Massagemunstycke: 20 jets i rostfritt stål
Massagepump med cirkulationsläge: Ja
Frysskydd: Ja
Året runt bruk: Ja
LED-lampa: 1 st, placerad i trappan för att inte täckas över.
Hydroterapi: ja
Värmare: 3 kw
El-anslutning: 3 x 16 amp
Styrsystem: Gecko INYE3
Display: Lättmanövrerad med fyra knappar

Massagepump med cirkulationsläge: 2 hk med tvåläges-funktion (låg- och
högfartsläge) för att optimera den bästa massagen. Med vårt flödesreglage anpassar du flödet till specifika säten, eller jämnt över hela badet.

Rengöring: Inställningsbara reningstider. Vattnet rengörs via patronfilter.

Material: Hydropools spabad är uppbyggda enligt samma process som man bygger båtar. Med robust glasfiberväv och ett toppskikt med en estetiskt marmorerad akryl kan vi garantera en lång hållbarhet. Insidan är Silver Marble och utsidan en grå kabinett med liggande panel, Dura Driftwood. Ytterpanelen/kabinetten är underhållsfri och UV-resistent.

Tillverkat: Alla delar i spabadet är tillverkat i Kanada, anpassat för nordiskt klimat.

Kabinett/ytterpanel: UV-resistent och underhållsfri.

Isolering: Hydropools spabad är isolerade i flera lager. Vi isolerar inte bara slangsystemet utan även kabinetten vilket bibehåller värmen som alstras från pumpar och värmare. Detta tillsammans med Hydropools Thermal Shield-isolering gör våra spabad mycket energieffektiva så du kan bada med gott samvete året om. Undersidan av badet består av en heltäckande ABS-plast så kylan inte kan tränga sig in underifrån.

I spabadsköpet ingår
1 st thermolock
1 st filter

Tillbehör att köpa till:
Startpaket med spakemi
Locklyft - hydraulisk hjälp för att lyfta locket
Trappa

Skötsel:
På grund av den ökade risken för överdosering av klor rekommenderar vi endast granulatklor till våra spabad. Överdosering kan leda till att spabadets pumpar och värmare går sönder och det täcks ej av garantin. Var alltid noggrann med att regelbundet kontrollera vattenkvaliteten i spabadet.

Leveransinformation:
Behöver du en kranbil så hjälper vi till med kontakten med våra samarbetspartners. Leverans till tomtgräns och helikopterleverans kan vi också ordna. Prata med din säljare för aktuella priser.

Garantier:
3 års garanti på ram/stomme
3 års garanti på spabadets akryl. Gäller vid sprickor och läckage.
1 års garanti på slang och rör. Gäller vid läckage.
1 års garanti på jets.
1 års garanti på styrsystemet.
1 års garanti på värmare.
1 års garanti på pumpmotor
1 års garanti på termolock
1 års garanti på LED-belysning