Två personer i ett spabad

Varför Hydropool?

Låt oss hjälpa dig att välja rätt

Att välja leverantör av spabad eller swimspa är för många ett svårt beslut, låt oss förklara varför just du skall välja Hydropool som din leverantör.

Service
Hydropool finns idag på 15 olika platser runt om i landet. Det innebär en trygghet när ni har frågor eller enkelt vill komma i kontakt med oss, vi finns alltid nära till hands. Gå gärna in på någon av våra Facebooksidor för att läsa våra kunders omdömen om oss. Vårt genomsnitt över hela landet är 4,98 av 5 stjärnor baserat på över 270 kundomdömen.

Kvalité
Hydropools spabad är tillverkade i Toronto, Kanada och är väl anpassade för kyla och vårt skandinaviska klimat. Vi isolerar såväl kar som kabinett för att bibehålla och återvinna värmen som alstras från pumpar och elektronik. Vi har bland branschens längsta garantitider på såväl kar som elektronik och pumpar. Anledningen till det är enkel, våra produkter håller. Visste du att vi isolerar våra produkter med samma teknik som NASA använder för att skydda sina astronauter från kyla i rymden?

Trygghet
En stor del i att fatta rätt beslut ligger i att känna en trygghet hos den leverantör man väljer. Hydropool har tillverkat spabad sedan 1980 och funnits i Sverige sedan 1997. Vi finns idag representerade i drygt 40 länder och har mer än 250 återförsäljare världen över. Hos oss på Hydropool köper du inte enbart en produkt utan ett helhetskoncept. Vi ser ditt köp som början på en långsiktigt relation. Vi har utbildade servicetekniker som arbetar för samtliga av våra återförsäljare.
 
Komfort
Med ett ständigt växande produktutbud på idag 23 olika spabad och swimspa så kan vi garantera att vi har rätt produkt för just dig. Samtliga av Hydropools produkter är unikt designade och ergonomiskt utformade för komfort och välbehag. Vi hjälper dig att välja ditt spabad efter hur du vill ha det med allt ifrån färgval till antal munstycken och pumpar. Fråga oss om hjälp med leverans och installation så slipper du tänka på detta!

Tack för att du gav oss chansen att förklara varför vi anser att Hydropools spabad & swimspa tillhör de absolut bästa baden i världen!