Spabad

På jakt efter spabad? Då har du kommit rätt!​

För många är det en dröm att ha ett eget spa hemma. Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Våra spabad är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt. Vi erbjuder två olika sorters spabad, Serenity och Self-Cleaning.

Serenity finns i flera olika storlekar och modeller, med plats för upp till 7 personer. Den självrengörande varianten, Self-Cleaning, finns i ännu fler storlekar och modeller, med plats för upp till 9 personer. Se alla alternativ nedan och hitta den som passar dig och din familj bäst.

Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

Serenity – prispressade kvalitetsbad!​

Spabad med design anpassad för komfort och avslappning. Hydropools Thermal Shield isolering bibehåller värmen i spabadet på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi isolerar våra spabad med samma teknik som NASA använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden.

Self-Cleaning – spabad som rengör sig självt!​

Self-Cleaningserien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Spabadets reningssystem renar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Hydropools spabad har fokus på massage och komfort.

 Bilderna på våra spabad och swimspa kan vara extrautrustade samt ha vissa avvikelser. Besök din butik för att få mer information.

Hydropool: spabad I premiumklass av spa-älskare för spa-älskare

Hydropool har ett stort utbud av hållbara, kvalitativa året-runt-uppvärmda spabad som passar det svenska klimatet. I sortimentet finns ett flertal olika modeller som varierar i både storlek, form och utseende. Vi har spabad skapade för uteplatsen, trädgården och terrassen. Vårt populära spabad Serenity passar det mindre sällskapet eller familjen, med spabad modeller för upp till 7 personer. Vårt självrengörande spabad Self-Cleaning har spabads modeller med plats upp till 9 personer. 

Spabad, bubbelbad eller Jacuzzi, kärt bad har många namn – hos Hydropool hittar du modellen som passar dig. Besök din närmaste återförsäljare och prata med våra spabad experter – Hitta Hydropool butik nära mig 

Skapa ditt eget hemmaspa med ett kvadratiskt eller rektangulärt spabad, bli inspirerad av hur andra har gjort. – Inspirera mig! 

Varför välja ett spabad från Hydropool?

Hydropools spabad är skapade av spa-älskare för spa-älskare. Med fokus på hållbarhet och kvalitet har våra spabad fått flera utmärkelser sedan familjeföretaget startade i Kanada för över 50 år sedan. Hydropool kom till den svenska marknaden 1997 och är idag en av de största aktörerna inom premium bad även i Sverige. Vi har återförsäljare i hela Sverige där du kan prata med din lokala spabad expert som kan hjälpa dig välja allt från modell till installation och såklart leverans. Du får alla råd du behöver för att ta hand om ditt spabad och självklart kan du även hitta tillbehör såsom spabadslock i din lokala spabadsbutik. 

Vilket spabad ska du välja?

När du har bestämt dig för att investera i ett spabad är det dags att tänka på vilka funktioner du vill ha och vilken storlek som passar platsen du har valt. Kanske känner du att ett spabad kombinerat med en simträning pool passar bättre. Då kan du med fördel kika på våra Swimspa. En liten spapool med endless-pool-effekt, dvs du kan simma i oändlighet med hjälp av en smart jetstråle som ger dig motström i den styrka du själv väljer.  

Installation och leverans av spabad från Hydropool

Kontakta din lokala Spabadsbutik och få expertråd gällande leverans och installation. 

Vi löser alla typer av leveranser oavsett om du behöver lyftkran eller helikopter – vi ser till att ditt spabad levereras hem till dig. 

Vårda din pool

Skötsel & service

Trender &

Aktuellt

Se alla

Inspirationbilder

Läs årets

Katalog

Här finns våra

Butiker

Boka en tid med en säljare i en av våra butiker.