Spabad

På jakt efter spabad? Då har du kommit rätt!​

För många är det en dröm att ha ett eget spa hemma. Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Våra spabad är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt. Vi erbjuder två olika sorters spabad, Serenity och Self-Cleaning.

Serenity finns i flera olika storlekar och modeller, med plats för upp till 7 personer. Den självrengörande varianten, Self-Cleaning, finns i ännu fler storlekar och modeller, med plats för upp till 9 personer. Se alla alternativ nedan och hitta den som passar dig och din familj bäst.

Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

Serenity – prispressade kvalitetsbad!​

Spabad med design anpassad för komfort och avslappning. Hydropools Thermal Shield isolering bibehåller värmen i spabadet på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi isolerar våra spabad med samma teknik som NASA använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden.

Self-Cleaning – spabad som rengör sig självt!​

Self-Cleaningserien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Spabadets reningssystem renar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Hydropools spabad har fokus på massage och komfort.

Vårda din pool

Skötsel & service

Trender &

Aktuellt

Se alla

Inspirationbilder

Läs årets

Katalog

Här finns våra

Butiker

Boka en tid med en säljare i en av våra butiker.