Swimspa

– en unik pool att bada i året runt!

Swimspa är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten. Poolsäsongen i Sverige blir inte särskilt lång med en vanlig pool, därav är ett swimspa en god investering för dig som vill bada året om.

Nästan alla våra swimspa är utrustade med Hydropools patenterade bottenrening. Det är som en inbyggd botten-dammsugare.
Spabadets reningssystem renar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Luta dig tillbaka och låt badet göra jobbet.

Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

Träna och må bra!

Hydropools swimspa är rustade för träning! 16Ex och 19Ex har en bottenmatta för bättre grepp när du utför dina övningar. Vattenträning är skonsamt för dig som behöver rehabilitering eller vill hålla formen.

Simma mot den reglerbara jetströmmen och slipp onödiga vändningar. I alla swimspa ingår en smartklocka som mäter din träning. Läs våra guides nedan och blanda nytta med nöje!

Vårda din pool

Skötsel & service

Trender &

Aktuellt

Se alla

Inspirationbilder

Läs årets

Katalog

Här finns våra

Butiker

Boka en tid med en säljare i en av våra butiker.