Varför Hydropool?

Trygghet

Hydropool grundades 1970 och har funnits i Sverige sedan 1997. Vi har i dagsläget 15 butiker runt om i landet. Att köpa ett spabad eller swimspa hos oss är början på en långsiktig relation. Med utbildad servicepersonal och enkel tillgång till reservdelar för äldre modeller blir ditt köp tryggt. Hydropools bad har även generösa garantitider.

Vad är unikt?

En av de mest unika funktionerna i Hydropools bad är den patenterade självrengöringen. Reningstypen finns i vår Self-Cleaningserie och Swimspaserie. Att äga ett bad med Self-Cleaning (bottenrening) innebär minimal skötsel. Hydropools produkter är tillverkade i Kanada och är anpassade för vårt nordiska klimat. Hydropool isolerar sina bad med samma teknik som NASA använder för att skydda sina astronauter i rymden. Tekniken är patenterad och gör baden energieffektiva.

Hälsa

Hydropools spabad har många rehabiliterande och läkande effekter. Genom badets massagesystem och de massageprogram som erbjuds så finns bevisad lindring av bland annat ryggsmärtor, huvudvärk och stress. Varje jetmunstycke är utformat för att ge bästa massagen för olika muskelgrupper. Vi vågar påstå att det är få bad på marknaden som har något liknande. Fråga din säljare om du vill veta mer eller läs vår Wellnessguide här.